Hopp til hovedinnhold

Informasjonskapselinnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet og for å forbedre den onlineopplevelsen din. Du kan konfigurere og godta bruken av informasjonskapsler, og endre samtykkealternativene dine, når som helst.

Essensielle

Preferanser

Analyse og statistikk

Markedsføring

SMARTBY - Bodø

Hva lurer pårørende på? Bidra i spørreundersøkelsen!

Avatar: Ole Kristian Losvik
Ole Kristian Losvik

Vi skal lage en Helseveiviser som gjør det enklere å finne fram. Akkurat nå lurer vi på hvilke spørsmål pårørende har.

Helseveiviser for pårørende skal presentere tilbud i Bodø-samfunnet. Veiviseren skal både gjøre det enklere å finne tjenester for både pårørende og pasienten selv.

Vi håper å finne både tjenester, arrangementer/kurs og mestringsverktøy som tilbys av både kommuner, sykehus og frivillige organisasjoner.

Vi har derfor lagd et spørreskjema som gjør at du kan bidra. Formålet med spørreskjemaet er å kartlegge hva du som pårørende lurer på og trenger hjelp til i din situasjon. Dine svar vil bidra til å utvikle Helseveiviseren slik at den blir mest mulig nyttig og relevant for deg og andre pårørende.

Spørreskjemaet tar ca. 5 minutter å fylle ut. Vi bruker både spørreskjema og samtaler for å få innspill. Spørreskjemaet er anonymt, og vi vil ikke kunne svare på spørsmålene som kommer inn. Vi vil bruke svarene det for å bli bedre på informasjon og lage bedre tjenester.

Bruk gjerne spørreskjemaet for å gi oss mer innsikt i hva som er viktig for pårørende!


Rapporter et problem

Er dette innholdet upassende?

Årsak:

Laster inn kommenterer ...

Account Message

Bekreft

Vennligst logg inn

Dette passordet er for kort.

Del